Zorgpartijen

Gezondheidscentrum op spilfunctie in samenleving

Nabij het centrum van Schagen ontwikkelt Mulder Obdam, in de woonwijk Groeneweg, het nieuwe complex De Groene Schakel met 58 woningen. Centraal tussen de wijkbewoners is dit een uiterst geschikte locatie, waar (para)medische specialisten zich kunnen vestigen, in koop en huur praktijkruimtes, in het gezondheidscentrum dat zich op de begane grond en eerste verdieping van het complex bevindt.

Collectieve samenwerking
Het gezondheidscentrum kent vele mogelijkheden, zowel qua invulling door bijvoorbeeld huisartsen, fysio-, ergo- en oefentherapeuten, diëtisten, logopedisten en een apotheek, als qua indeling van de beschikbare praktijkruimtes, waarvan afname van het aantal m² variabel is. Het gezondheidscentrum beschikt over een lift en een brancardlift.

Uw praktijkruimte in dit complex huren of kopen betekent dat u – op loopafstand van uw potentiële klanten – ook de mogelijkheid hebt samen te werken en kennis te delen met specialisten die uw vakgebied versterken of juist aanvullen. Daarbij biedt een collectieve samenwerking in De Groene Schakel ook mogelijkheden tot het delen van een entree, baliefunctie en gezamenlijke facilitaire ruimte. De variabel in te delen praktijkruimtes die in het complex beschikbaar zijn, bieden hierdoor unieke kansen voor een groter klantenbestand en kostenbesparing door een collectieve aanpak. Hebt u interesse in de huur of koop mogelijkheden die het gezondheidscentrum van De Groene Schakel u kan bieden? Neemt u dan contact met ons op.

Ouderenbond en Wijkvereniging
In het complex is tevens een vestiging van de Samenwerkende Bonden van Ouderen Schagen (SBOS). SBOS organiseert naast activiteiten voor ouderen ook servicemogelijkheden voor bewoners van De Groene Schakel. In het complex zijn dan ook liften te vinden. Ook Wijkvereniging Groeneweg – de grootste van Schagen – vindt op de begane grond onderdak. De vereniging is zeer actief en organiseert van alles voor jong en oud. Daarbij is de aanwezige bar een gezellige ontmoetingsplek voor velen. Deze twee sociale voorzieningen in De Groene Schakel versterken de spilfunctie van het complex, waardoor veel mensen binnen afzienbare tijd hun weg ernaartoe zullen vinden.

Zorgeloos wonen en werken
Voor veel mensen is wonen in een comfortabel appartement, met medische en sociale faciliteiten binnen handbereik, van groot belang. Het samenbrengen van bewoners, (para)medische diensten en sociale voorzieningen is dan ook één van de uitgangspunten voor het ontwikkelen van dit multifunctionele gebouw. Bent u belegger en ziet u kansen in de exploitatiemogelijkheden van De Groene Schakel? Of bent u ondernemer in de (para)medische zorg en op zoek naar huur/koop praktijkruimtes? Informeert u dan naar de mogelijkheden.

Bekijk de brochure:

Download de prijslijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *